Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Edward Hazebroek

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik toch altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Samen nemen we jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek Regressietherapeut
Average rating:  
 35 reviews
by Nicolette Schiks on Edward Hazebroek Regressietherapeut

Niet twijfelen, gewoon doen!
Edward is een geweldige therapeut.
Hij heeft mij op een punt in mijn leven gebracht dat andere therapeuten nooit is gelukt. Daarvoor mijn hartelijke dank.

by Iris on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Regressie

Over mijn traumatische periode kon ik eigenlijk goed praten met de mensen om mij heen. Ik dacht in eerste instantie dat ik deze periode best zelf kon verwerken en het leek me niet nodig om hulp in te schakelen. Toch bleef ik in bepaalde gedachten hangen en ik snapte niet waarom.
Toen ik bij Edward in behandeling ging, voelde het direct goed. Door mij terug te brengen naar sleutelmomenten heb ik meer inzicht gekregen in de situaties en welke gevolgen dit voor mij heeft gehad. Het is heel interessant om erachter te komen hoe omstandigheden je vormen. Daarom zou ik het iedereen aanraden om eens een kijkje in je onderbewustzijn te nemen, niet alleen als hulp bij verwerking, maar ook als onderdeel van zelfontplooiing.

by Sylvia on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Hypno en regressie therapie

Ik ben in contact gekomen met Edward op advies van Leila de Vries. Zij gaf aan dat regressie/hypno therapie voor mij de manier was om de issues waar ik al heel mijn leven tegen aanliep op te lossen. Hierbij adviseerde zij mij om contact op te nemen met Edward om te zien of er een klik was.

Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik die stap heb genomen. Sinds mijn jeugd ben ik met verschillende therapeuten en therapie vormen in aanraking gekomen. Naast de hypno en regressie ervaringen heb ik ook ontzettend veel gehad aan de gesprekken die we hebben gevoerd. Zijn manier van vragen stellen en de inzichten die ik hier bij heb op gedaan, geweldig! Geen enkele andere therapeut of therapievorm heeft mij deze inzichten eerder kunnen geven !

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat Edward heeft kunnen betekenen voor mij. Ik sta nu anders en veel gelukkiger in het leven. Uiteindelijk doe je het zelf maar Edward is zeker de persoon die je kan helpen om daar te komen waar je wilt zijn, ik kan hem van harte aanbevelen!

Edward je bent een mooi en zeer waardevol persoon !

by Sanneke on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Regressie en zielsregressie

In mijn spirituele ontwikkeling was ik zover om een verdieping van mijn persoonlijkheid te ervaren; waarom ben ik wie ik ben? Ik was erg nieuwsgierig naar een vorig leven en in het bijzonder het leven tussen levens in, de reis de je aflegt als ziel. Edward heeft mij heel professioneel begeleid bij een regressie en een week later ook een zielsregressie. Het was een hele bijzondere ervaring! Ineens overzie je het geheel en krijg je antwoord op veel levensvragen. Het heeft mij veel verdieping en berusting gegeven. Edward is een warm en gepassioneerd persoon; ik ben hem zeer dankbaar!

by Belma Lucic on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Zeer goeie ervaring met hypnotherapie

Edward is een zeer prettig, warm en betrokken persoon en ik voelde me zeer op mijn gemak bij hem.
Hij heeft mijn heel erg geholpen met mij traumatische ervaringen en angsten en ben hem heel erg dankbaar daarvoor!
God bless you Edward ❤

by Caroline on Edward Hazebroek Regressietherapeut
hypnose

Dit jaar bij Edward geweest omdat ik moeite had met afvallen. Het is voor mij een eye-opener geweest. Door werk en studie te combineren en toch willen sporten is mijn stress level toch wel hoog. Edward heeft me laten inzien dat ik de juiste keuze kan maken op het gebied van voeding. Snoepjes en andere ongezonde voeding kan ik nu makkelijker laten staan. Ook de weegschaal geeft al kilo's minder aan. Bedankt Edward, je bent een topper.

by colinda kersten on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Hypnose

Ik ben bij Edward geweest om af te vallen. Ik kreeg een anderhalf jaar geleden te horen als ik zo door zou gaan met deze levensstijl ik diabetespatiënt zou gaan worden. Ik ben begonnen met afvallen maar op een bepaald moment gebeurde er helemaal niets meer wat ik ook deed ik bleef op het zelfde gewicht staan. Tot ik bij Edward kwam en hij me door Hypnose mijn eetgewoontes ging veranderen. Ik kan nu zeggen elke keer als ik op de weegschaal sta dat ik daar heel blij van wordt, want elke week is er weer wat vanaf. Edward je bent voor mij een TOPPER.

by Isaac on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Positief

Ik heb wat dingen meegemaakt waarbij ik hulp nodig had om deze te verwerken. Door de super persoonlijke aanpak die Edward mij heeft gegeven heeft hij mij in 3 sessies geholpen voor de rest van mijn leven, hier ben ik hem dankbaar voor. Ik sta weer positief in het leven!!!

by Jolanda on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Regressie therapie

Vorig jaar April , raakte ik in een burn_out/ overspannenheid terecht.
Ook zat ik midden in de overgang. Dit zorgde ervoor dat ik mij zelf totaal kwijt was. Zo erg zelfs dat ik mij geen raad meer wist. Het was een hele nare donkere periode. Omdat ik edward al kende legde ik mijn best gecompliceerde problemen voor. En vroeg of hij mij hierbij kon helpen.
Tijdens het intake gesprek kreeg ik al inzichten , dit gesprek alleen al was zeer fijn en waardevol.
In de regressie therapie gebeurde er erg veel, het was een zeer bijzondere ervaring.
Na 2 behandelingen kon ik eindelijk mijn leven weer opnieuw vorm gaan geven.
Wat het voor positiefs deze behandeling mij heeft gegeven , is teveel en om op te schrijven.
Maar ik kan het leven weer aan en voel mij sterker dan ooit

Ook al heb ik nog een weg te gaan.
Edward is voor mij hierin zo waardevol en en de juiste persoon geweest.
Super bedankt!!. Je bent een aarde engel. Jij werkt echt puur vanuit je hart , met maar 1 doel , de ander te helpen.

by JOLANDA on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Stoppen met roken

Wat ben ik blij, dat ik Edward heb leren kennen.
Na 35 jaar eindelijk door hypnose gestopt met roken!
Edward is een heel byzonder ,integer en deskundig persoon.
Hij kijkt echt naar wat jij nodig hebt en vanuit zijn beste intensis, stemt hij de behandeling daarop af.
Nu een jaar later en na een hele moeilijke periode . Ben ik een trotse niet roker.
Iedereen die echt wil stoppen met roken , zou ik zeggen ga naar Edward , dan lukt het zeker.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»