Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Edward Hazebroek

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik toch altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar vorige levens en de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Samen nemen we jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek Regressietherapeut
Average rating:  
 31 reviews
by Belma Lucic on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Zeer goeie ervaring met hypnotherapie

Edward is een zeer prettig, warm en betrokken persoon en ik voelde me zeer op mijn gemak bij hem.
Hij heeft mijn heel erg geholpen met mij traumatische ervaringen en angsten en ben hem heel erg dankbaar daarvoor!
God bless you Edward ❤

by Caroline on Edward Hazebroek Regressietherapeut
hypnose

Dit jaar bij Edward geweest omdat ik moeite had met afvallen. Het is voor mij een eye-opener geweest. Door werk en studie te combineren en toch willen sporten is mijn stress level toch wel hoog. Edward heeft me laten inzien dat ik de juiste keuze kan maken op het gebied van voeding. Snoepjes en andere ongezonde voeding kan ik nu makkelijker laten staan. Ook de weegschaal geeft al kilo's minder aan. Bedankt Edward, je bent een topper.

by colinda kersten on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Hypnose

Ik ben bij Edward geweest om af te vallen. Ik kreeg een anderhalf jaar geleden te horen als ik zo door zou gaan met deze levensstijl ik diabetespatiënt zou gaan worden. Ik ben begonnen met afvallen maar op een bepaald moment gebeurde er helemaal niets meer wat ik ook deed ik bleef op het zelfde gewicht staan. Tot ik bij Edward kwam en hij me door Hypnose mijn eetgewoontes ging veranderen. Ik kan nu zeggen elke keer als ik op de weegschaal sta dat ik daar heel blij van wordt, want elke week is er weer wat vanaf. Edward je bent voor mij een TOPPER.

by Isaac on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Positief

Ik heb wat dingen meegemaakt waarbij ik hulp nodig had om deze te verwerken. Door de super persoonlijke aanpak die Edward mij heeft gegeven heeft hij mij in 3 sessies geholpen voor de rest van mijn leven, hier ben ik hem dankbaar voor. Ik sta weer positief in het leven!!!

by Jolanda on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Regressie therapie

Vorig jaar April , raakte ik in een burn_out/ overspannenheid terecht.
Ook zat ik midden in de overgang. Dit zorgde ervoor dat ik mij zelf totaal kwijt was. Zo erg zelfs dat ik mij geen raad meer wist. Het was een hele nare donkere periode. Omdat ik edward al kende legde ik mijn best gecompliceerde problemen voor. En vroeg of hij mij hierbij kon helpen.
Tijdens het intake gesprek kreeg ik al inzichten , dit gesprek alleen al was zeer fijn en waardevol.
In de regressie therapie gebeurde er erg veel, het was een zeer bijzondere ervaring.
Na 2 behandelingen kon ik eindelijk mijn leven weer opnieuw vorm gaan geven.
Wat het voor positiefs deze behandeling mij heeft gegeven , is teveel en om op te schrijven.
Maar ik kan het leven weer aan en voel mij sterker dan ooit

Ook al heb ik nog een weg te gaan.
Edward is voor mij hierin zo waardevol en en de juiste persoon geweest.
Super bedankt!!. Je bent een aarde engel. Jij werkt echt puur vanuit je hart , met maar 1 doel , de ander te helpen.

by JOLANDA on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Stoppen met roken

Wat ben ik blij, dat ik Edward heb leren kennen.
Na 35 jaar eindelijk door hypnose gestopt met roken!
Edward is een heel byzonder ,integer en deskundig persoon.
Hij kijkt echt naar wat jij nodig hebt en vanuit zijn beste intensis, stemt hij de behandeling daarop af.
Nu een jaar later en na een hele moeilijke periode . Ben ik een trotse niet roker.
Iedereen die echt wil stoppen met roken , zou ik zeggen ga naar Edward , dan lukt het zeker.

by Daphne on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Zeer goed

Zelf nooit bedacht dat ik hier alle hulp kon krijgen waar ik al jaren onbewust naar op zoek was. Een aantal zware lasten op mijn schouders, die door middel van regressietherapie en hypnose gewoon konden worden aangepakt.
Vanaf het moment van binnenkomst voelde het gelijk goed. Edward straalt rust uit en luistert goed. Door middel van het doorvragen komt Edward al snel tot de kern en kan alles aangepakt worden.
Ik was best sceptisch over de hypnose, maar het bleek een zeer bijzondere ervaring. Na de behandelingen kan ik met recht zeggen dat er een last van mijn schouders is.
Edward je hebt je roeping gevonden. Ga vooral door met wat je doet. Ik raad je sessies echt bij iedereen aan.

by Lia on Edward Hazebroek Regressietherapeut

Edward is een prettig persoon, die als therapeut opmerkelijk goed doorvraagt. Zo goed, dat ik na het intakegesprek zelfs tot een nieuw inzicht ben gekomen, hoewel ik me al behoorlijk lange tijd op verschillende manieren en met diverse hulpverleners met mijn eigen problematiek had beziggehouden. Verder heb ik gemerkt dat alles er bij Edward op is gericht om zijn cliënten verder te helpen, naar een fijner leven.
En dat is gelukt! Hoewel we onderweg verschillende hindernissen tegenkwamen. Maar Edward liet zich daar niet door ontmoedigen, hij bleef doelgericht doorzoeken. Net zolang als nodig was. Daardoor is mijn leven nu eindelijk lichter. Daar was ik al die tijd naar op zoek, want ergens wist ik dat het kon. Als dat licht nu weer eens een beetje dimt, weet ik vaak zelf waar het door komt en ook is het voor mij dan duidelijker hoe ik daar weer uit kan komen. Een hele verandering.
En dat alles was relatief makkelijk te bereiken. Ik heb heerlijk gelegen en ook gelachen. Mooie beelden gezien en daarmee wijze raad op maat ontvangen. Had ik dit maar jaren eerder geweten. Hoewel, misschien was Edward er voor mij precies op het juiste moment. En waren al mijn voorgaande inspanningen voorbereidend om dit te doen slagen. Of heeft die donkere periode precies zo lang geduurd als nodig was voor mijn ontwikkeling. Ik weet het niet. Wel weet ik dat ik iedereen Edward met een gerust hart aanbeveel. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan we doorgaans ervaren, en Edward is een fijne schakel; via hem is een klein stukje hemel voor mij op aarde gekomen. Dat wens ik iedereen toe.

by Ingrid on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Regressie

Edward is een zeer prettig, warm en betrokken persoon en ik voelde me zeer op mijn gemak bij hem.
Hij heeft mij heel goed geholpen met bepaalde vraagstukken die steeds terug kwamen en die ik zelf niet alleen kon oplossen.
Het voelde heel goed dat iemand samen met jou onderzoekt wat er speelt en waar het vandaan komt. Hij weet de juiste vragen te stellen en begeleidt je op een prettige manier.
Ik zou Edward zeer zeker aanbevelen!

by Margreet on Edward Hazebroek Regressietherapeut
Zielsregressie

Na het lezen van de boeken over zielsregressie geschreven door Michael Newton, was ik erg gemotiveerd om op zoek te gaan naar een therapeut die ook zoiets kon bieden. Tot mijn grote verrassing was dat dicht bij huis. Ik zag dat Edward Hazebroek dat aanbood in zijn praktijk. Omdat ik daar om verschillende redenen nog niet helemaal aan toe was, heb ik eerst na een uitgebreid gesprek de keer daarop, een regressie hypnose sessie gehad naar dingen die e.v. een link hebben die mij in het NU angstig, eenzaam en nerveus kunnen maken. Dat was heel verhelderend.
Een maand daarna, de 3e keer kon ik mijn zielsregressie gaan maken.
Ik heb Edward Hazebroek ervaren als een rustige betrouwbare therapeut, die daarbij over de juiste kennis beschikt.
Edward kan goed luisteren en is heel empathisch, en kan zich goed focussen op wat er speelt en daar het verband in zien.
Ik voelde toen ik er aan toe was om de zielsregressie aan te gaan, me heel veilig bij hem en dat hij me als therapeut goed begeleidde.
Hartelijk dank Edward dat je deze reis met me wilde delen.
Je hebt me heel goed geholpen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»