Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Edward Hazebroek

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik toch altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar vorige levens en de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Samen nemen we jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 25 reviews
Zeer goed

Zelf nooit bedacht dat ik hier alle hulp kon krijgen waar ik al jaren onbewust naar op zoek was. Een aantal zware lasten op mijn schouders, die door middel van regressietherapie en hypnose gewoon konden worden aangepakt.Vanaf het moment van binnenkomst voelde het gelijk goed. Edward straalt rust uit en luistert goed. Door middel van het doorvragen komt Edward al snel tot de kern en kan alles aangepakt worden.Ik was best sceptisch over de hypnose, maar het bleek een zeer bijzondere ervaring. Na de behandelingen kan ik met recht zeggen dat er een last van mijn schouders is.Edward je hebt je roeping gevonden. Ga vooral door met wat je doet. Ik raad je sessies echt bij iedereen aan.

Edward is een prettig persoon, die als therapeut opmerkelijk goed doorvraagt. Zo goed, dat ik na het intakegesprek zelfs tot een nieuw inzicht ben gekomen, hoewel ik me al behoorlijk lange tijd op verschillende manieren en met diverse hulpverleners met mijn eigen problematiek had beziggehouden. Verder heb ik gemerkt dat alles er bij Edward op is gericht om zijn cliënten verder te helpen, naar een fijner leven.En dat is gelukt! Hoewel we onderweg verschillende hindernissen tegenkwamen. Maar Edward liet zich daar niet door ontmoedigen, hij bleef doelgericht doorzoeken. Net zolang als nodig was. Daardoor is mijn leven nu eindelijk lichter. Daar was ik al die tijd naar op zoek, want ergens wist ik dat het kon. Als dat licht nu weer eens een beetje dimt, weet ik vaak zelf waar het door komt en ook is het voor mij dan duidelijker hoe ik daar weer uit kan komen. Een hele verandering.En dat alles was relatief makkelijk te bereiken. Ik heb heerlijk gelegen en ook gelachen. Mooie beelden gezien en daarmee wijze raad op maat ontvangen. Had ik dit maar jaren eerder geweten. Hoewel, misschien was Edward er voor mij precies op het juiste moment. En waren al mijn voorgaande inspanningen voorbereidend om dit te doen slagen. Of heeft die donkere periode precies zo lang geduurd als nodig was voor mijn ontwikkeling. Ik weet het niet. Wel weet ik dat ik iedereen Edward met een gerust hart aanbeveel. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan we doorgaans ervaren, en Edward is een fijne schakel; via hem is een klein stukje hemel voor mij op aarde gekomen. Dat wens ik iedereen toe.

Regressie

Edward is een zeer prettig, warm en betrokken persoon en ik voelde me zeer op mijn gemak bij hem.Hij heeft mij heel goed geholpen met bepaalde vraagstukken die steeds terug kwamen en die ik zelf niet alleen kon oplossen.Het voelde heel goed dat iemand samen met jou onderzoekt wat er speelt en waar het vandaan komt. Hij weet de juiste vragen te stellen en begeleidt je op een prettige manier.Ik zou Edward zeer zeker aanbevelen!

Zielsregressie

Na het lezen van de boeken over zielsregressie geschreven door Michael Newton, was ik erg gemotiveerd om op zoek te gaan naar een therapeut die ook zoiets kon bieden. Tot mijn grote verrassing was dat dicht bij huis. Ik zag dat Edward Hazebroek dat aanbood in zijn praktijk. Omdat ik daar om verschillende redenen nog niet helemaal aan toe was, heb ik eerst na een uitgebreid gesprek de keer daarop, een regressie hypnose sessie gehad naar dingen die e.v. een link hebben die mij in het NU angstig, eenzaam en nerveus kunnen maken. Dat was heel verhelderend.Een maand daarna, de 3e keer kon ik mijn zielsregressie gaan maken.Ik heb Edward Hazebroek ervaren als een rustige betrouwbare therapeut, die daarbij over de juiste kennis beschikt.Edward kan goed luisteren en is heel empathisch, en kan zich goed focussen op wat er speelt en daar het verband in zien.Ik voelde toen ik er aan toe was om de zielsregressie aan te gaan, me heel veilig bij hem en dat hij me als therapeut goed begeleidde.Hartelijk dank Edward dat je deze reis met me wilde delen.Je hebt me heel goed geholpen.

Hier had ik jaren eerder mee moeten starten

Allereerst Edward, een onwijs prettig persoon die je het gevoel geeft dat je niet raar bent. Zeer inlevend en meedenkend. Laat zich niet afleiden en komt vrij snel tot de kern van het probleem.De reden dat ik Edward heb benaderd is mijn spanningsboog van 2 sec. Dagdromen is wat doe en altijd heb gedaan. Daarnaast schoot ik bij onverwachtse gebeurtenissen meteen in mijn veilige cocon waarin alles wat er zich daarna afspeelde langs mij heen ging. Mensen moesten vaak lachen om mijn afwezigheid maar eigenlijk maakte dit mij super onzeker en belemmerde mij uiteindelijk ook in mijn werk en dagelijks leven.Na de eerste sessie merkte ik niet meteen een verbetering en twijfelde of het iets had geholpen. Tot ik een paar weken later achteraf besefte dat ik in bepaalde situaties anders reageer! Dit was heel leuk te ontdekken. Je gedrag verandert niet opeens, dit gaat geleidelijk en vanzelf. Ik voel me zoveel scherper en daardoor zekerder. Dit voelt heel fijn. Super blij dat ik via mijn zus bij Edward terecht ben gekomen.Super bedankt Edward!

Al heel mijn leven heb ik regressietherapie willen volgen en daarom besloot ik een afspraak met Edward te maken. Mijn ervaring was meer dan positief, ik heb veel nieuwe inzichten verworven en na vijftien jaar is er eindelijk een einde gekomen aan mijn chronische depressie, iets wat ik voorheen voor onmogelijk had gehouden. Ik heb vele therapeuten hiervoor bezocht, maar geen een heeft mij kunnen helpen zoals Edward. Ik bedank hem daarom voor zijn sympathie, oprechtheid en wil om te helpen.

Regressie

Op advies van een vriendin heb ik een afspraak gemaakt met Edward.Edward is een fijne en toegankelijke therapeut, die goed luistert naar je verhaal en heel goed in staat is om de aanknopingspunten te vinden. Ik heb de regressietherapie (twee sessies) als bijzonder en intens ervaren. Het heeft mij geholpen om bepaalde dingen te verklaren en een plekje te geven. Het heeft mij geholpen in mijn ontwikkeling. Ik ben Edward dankbaar.Nogmaals bedankt Edward!

Hypnose

Ik kwam met Edward in contact omdat ik al jaren last had van chronische uitbehandelde rugpijn en ik wilde ook graag stoppen met roken. Ruim 50 jaar heb ik stevig gerookt maar ik was er nu klaar mee. In totaal heb ik 2 sessies gedaan bij Edward. Eerst een sessie om te stoppen met roken en daarna een sessie om de rugpijn te verminderen. Nu ben ik ongeveer een half jaar verder en nog steeds ben ik een niet-roker en ik ga met veel minder rugpijn door het leven. Ik kan zeggen dat mijn rugpijn vrijwel weg is. Edward ik vind je echt een kanjer en ik wil jou daarom hartelijk bedanken voor dit succes. In de toekomst kom ik graag nog een keer bij jou voor een Zielsregressie.

Hypnotherapie

Na een traumatische ervaring en een hoop angsten, besloot ik om contact te zoeken met Edward. Ik werd erg belemmerd door mijn angsten en wist niet goed meer hoe ik dit moest aanpakken. Gelukkig kon ik bij Edward terecht en heeft hij me echt kunnen helpen. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me al een stuk rustiger worden, ik voelde me begrepen en serieus genomen. De keer daarna ging ik onder hypnose. Dit vond ik best spannend maar Edward was heel rustig en duidelijk in wat hij ging doen.Ik sta nu weer steviger in mijn schoenen, mijn angsten zijn geen belemmeringen meer en ik kan dingen beter loslaten. Edward weet wat hij doet en straalt vertrouwen uit. Ik ben erg blij dat ik contact met hem heb gezocht! Dankjewel Edward, ik ben er heel blij mee!

Hypnotherapie

Op advies van iemand heb ik contact opgenomen met Edward. Hier ging wat tijd overheen, omdat ik sceptisch was. Op een gegeven moment was ik op een punt gekomen waarbij ik dacht "baat t niet dan schaadt t niet".Ik ben nu blij dat ik hypnotherapie de kans heb gegeven. Ik kan nu mijn gedachten loskoppelen van mijn gevoelens/emoties. Het voelt voor mij alsof ik bevrijd ben van mijn gedachten die iets te vaak een loopje met me namen en mijn gevoelens/emoties negatief beïnvloedde. In het verleden heb ik meerdere keren een psycholoog bezocht, maar dat negatieve stemmetje in mijn onderbewustzijn was gewoon zo veel sterker ondanks dat ik theoretisch echt wel wist dat mijn negatieve gedachten me niet verder zouden brengen.....Ik ben in totaal drie keer bij Edward geweest. De eerste keer voor een uitgebreid gesprek en de 2e en 3e keer voor de hypnosessie. Ik merkte dat ik me bij de tweede keer veel beter kon ontspannen en me er makkelijker aan over kon geven. Dit is natuurlijk voor iedereen anders.Het eerste wat in me opkomt als ik aan Edward denk is 'oprechtheid/ eerlijkheid /vertrouwen'. In mijn ogen de belangrijkste punten die iemand uit moet stralen om hypnotherapie te laten slagen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»