Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik toch altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

 

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Samen nemen we jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Waar wil je aan werken?

Enkele voorbeelden van angsten en fobieën waaraan in regressietherapie en hypnotherapie succesvol kan worden gewerkt:

 • Hoogtevrees
 • Claustrofobie
 • Faalangst, onzekerheid
 • Angst voor de tandarts
 • Angst voor ziekenhuizen
 • Straatvrees of pleinvrees
 • Bloosangst
 • Angst voor honden
 • Angst om auto te rijden
 • Vliegangst
 • Angst voor de dood
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Watervrees
 • Bindingsangst, verlatingsangst
 • Smetvrees
 • Angst om over te geven, braakangst
 • Andere psychische problemen n.a.v. angst
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek
Average rating:  
 40 reviews
byVanice onEdward Hazebroek
Aanrader

Als een sceptisch iemand ben ik toch naar Edward Hazebroek gegaan...ik kan alleen maar zeggen dat ik met een brede glimlach mijn laatste sessie heb afgerond...hij is echt een aanrader...groetjes

byStefanie onEdward Hazebroek
Zeer goed,

Edward is doortastend, proffesioneel en betrokken. In zijn aanpak neemt hij de tijd om zonder oordeel naar de cliënt te luisteren, uitleg te geven en samen tot een plan van aanpak te komen. Zijn eerlijkheid en efficiëntie heeft mij ontzettend geholpen. De therapiesessies hebben dan ook voor grote positieve veranderingen in mijn leven gezorgd.

byErik onEdward Hazebroek
Regressietherapie

Ik kwam bij Edward vanwege een sociale angststoornis, die me vooral op m'n werk parten speelt. In grotere groepen vind ik het al lastig om het woord te voeren of om mezelf al voor te stellen.
Er is al heel gauw een klik met Edward en ik voel me bijzonder op m'n gemak tijdens de sessies. De therapie is echt maatwerk en heeft al flinke vruchten afgeworpen. Ik ben erdoor op de juiste weg gezet en stap voor stap kom ik nu uit mezelf verder. Ik heb van één ding slechts spijt en dat is dat ik het misschien eerder had moeten doen! Bedankt Edward!

byNathalie onEdward Hazebroek
Regressie therapie

Veel grote veranderingen in mijn leven. Ik kwam bij Edward via mijn beste vriendin . Ik had last van faalangst en wilde er vanaf komen. En ik had een grote kinderwens. Edward is zeer geduldig en luistert goed en aandachtig naar mijn verhaal. Hij had mij in contact gebracht met mijn onderbewustzijn. Nooit geweten, waar ik mee zat en dat iemand het uit mij kon krijgen. Heel veel problemen hadden te maken met mijn verleden. En dat bleef zich voortzetten omdat ik er niet over sprak. Edward heeft mij laten zien hoe ik het probleem kon oplossen. Het was voor mij een moeilijke periode, om alles onder ogen zien te komen. Ik heb veel hulp gehad van mijn vriend, beste vriendin en mijn zussen. Ik heb verteld waar ik mee zat en wat er is gebeurd in mijn verleden. Toen ik dat had gedaan, voelde het echt als een bevrijding. Alles ging daarna beter met mij. Mijn hoofd was zo licht, dat was een prettig gevoel. Wat betreft de Kinderwens probeerden wij het al 4 jaar, maar dat wilde maar niet lukken. Door de therapie van Edward, kwam ik erachter waarom het niet lukte. Veel had met mijn verleden te maken. Nu dat ik het verleden onder ogen heb gezien, gaat het heel goed met mij. Ik ben gelukkig en blij dat ik Edward heb ontmoet. Wat ik heb geleerd is dat het nooit te laat is om hulp in te schakelen en dat je niet alleen bent. Je hoeft je niet te schamen om hulp in te in te schakelen, gewoon doen. Het goede nieuws is, dat ik nu ook in blijde verwachting ben.

byEsther onEdward Hazebroek
TOP

Wat een fijne manier om inzichten te verkrijgen over levensthema's! Edward is geduldig, rustig, helder, zorgzaam en neutraal. Dit alles bij elkaar maakt een veilige basis voor heling van diepgaande en langdurige levenskwesties. Ik ben erg blij dat ik het besluit heb genomen om bij Edward in behandeling te gaan. Dankjewel Edward!

byNicolette Schiks onEdward Hazebroek

Niet twijfelen, gewoon doen!
Edward is een geweldige therapeut.
Hij heeft mij op een punt in mijn leven gebracht dat andere therapeuten nooit is gelukt. Daarvoor mijn hartelijke dank.

byIris onEdward Hazebroek
Regressie

Over mijn traumatische periode kon ik eigenlijk goed praten met de mensen om mij heen. Ik dacht in eerste instantie dat ik deze periode best zelf kon verwerken en het leek me niet nodig om hulp in te schakelen. Toch bleef ik in bepaalde gedachten hangen en ik snapte niet waarom.
Toen ik bij Edward in behandeling ging, voelde het direct goed. Door mij terug te brengen naar sleutelmomenten heb ik meer inzicht gekregen in de situaties en welke gevolgen dit voor mij heeft gehad. Het is heel interessant om erachter te komen hoe omstandigheden je vormen. Daarom zou ik het iedereen aanraden om eens een kijkje in je onderbewustzijn te nemen, niet alleen als hulp bij verwerking, maar ook als onderdeel van zelfontplooiing.

bySylvia onEdward Hazebroek
Hypno en regressie therapie

Ik ben in contact gekomen met Edward op advies van Leila de Vries. Zij gaf aan dat regressie/hypno therapie voor mij de manier was om de issues waar ik al heel mijn leven tegen aanliep op te lossen. Hierbij adviseerde zij mij om contact op te nemen met Edward om te zien of er een klik was.

Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik die stap heb genomen. Sinds mijn jeugd ben ik met verschillende therapeuten en therapie vormen in aanraking gekomen. Naast de hypno en regressie ervaringen heb ik ook ontzettend veel gehad aan de gesprekken die we hebben gevoerd. Zijn manier van vragen stellen en de inzichten die ik hier bij heb op gedaan, geweldig! Geen enkele andere therapeut of therapievorm heeft mij deze inzichten eerder kunnen geven !

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat Edward heeft kunnen betekenen voor mij. Ik sta nu anders en veel gelukkiger in het leven. Uiteindelijk doe je het zelf maar Edward is zeker de persoon die je kan helpen om daar te komen waar je wilt zijn, ik kan hem van harte aanbevelen!

Edward je bent een mooi en zeer waardevol persoon !

bySanneke onEdward Hazebroek
Regressie en zielsregressie

In mijn spirituele ontwikkeling was ik zover om een verdieping van mijn persoonlijkheid te ervaren; waarom ben ik wie ik ben? Ik was erg nieuwsgierig naar een vorig leven en in het bijzonder het leven tussen levens in, de reis de je aflegt als ziel. Edward heeft mij heel professioneel begeleid bij een regressie en een week later ook een zielsregressie. Het was een hele bijzondere ervaring! Ineens overzie je het geheel en krijg je antwoord op veel levensvragen. Het heeft mij veel verdieping en berusting gegeven. Edward is een warm en gepassioneerd persoon; ik ben hem zeer dankbaar!

byBelma Lucic onEdward Hazebroek
Zeer goeie ervaring met hypnotherapie

Edward is een zeer prettig, warm en betrokken persoon en ik voelde me zeer op mijn gemak bij hem.
Hij heeft mijn heel erg geholpen met mij traumatische ervaringen en angsten en ben hem heel erg dankbaar daarvoor!
God bless you Edward ❤

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»