Voorstellen: Wie is Edward Hazebroek?

profiel foto - Edward HazebroekMijn naam is Edward Hazebroek, regressietherapeut en hypnotherapeut, geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Ik ben ook van mening dat het zeer belangrijk is om als therapeut te blijven werken aan jezelf. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn diploma’s PSBK en MBK behaald waardoor een aantal zorgverzekeraars mijn sessies deels vergoeden. Op dit moment verdiep ik mij in de modernste vormen en technieken binnen de hypnotherapie.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut was ik ook jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kwam ik veel in contact met mensen die vastliepen in hun leven en carrière. Ik zag dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukte om uit de vastgelopen situatie te komen. Het was een van de vele motivaties die ik had om fulltime aan het werk te gaan als regressietherapeut en hypnotherapeut. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Ik doe dus niet aan symptoombestrijding maar pak graag de wortel van het probleem aan voor een duurzaam resultaat. Samen nemen we daarom eerst zorgvuldig jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik mij voor je in.

Waar wil je aan werken?

Enkele voorbeelden van angsten en fobieën waaraan in regressietherapie en hypnotherapie succesvol kan worden gewerkt:

 • Hoogtevrees
 • Claustrofobie
 • Faalangst, onzekerheid
 • Angst voor de tandarts
 • Angst voor ziekenhuizen
 • Straatvrees of pleinvrees
 • Bloosangst
 • Angst voor honden
 • Angst om auto te rijden
 • Vliegangst
 • Angst voor de dood
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Watervrees
 • Bindingsangst, verlatingsangst
 • Smetvrees
 • Angst om over te geven, braakangst
 • Andere psychische problemen n.a.v. angst
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek
Average rating:  
 48 reviews
 by Paul
Regressie-/hypnotherapie

Na heel veel jaren op de "automatische piloot" geleefd te hebben. Door het ongelukkig zijn, geen "nee" durven te zeggen, eet-/gewichtsproblemen, etc. compleet vastgelopen. Na twee teleurstellende therapeuten toch uiteindelijk de stap gezet om het nog één keer te proberen. In mei bij Edward terechtgekomen en na 4,5 maand kan ik eindelijk zeggen dat mijn leven weer zin heeft. Ik kom 's ochtends weer uit bed én heb weer zin om te leven, nieuwe ervaringen op te doen. Ik ben Edward dankbaar voor zijn professionele aanpak, waardoor we uiteindelijk tot de kern van mijn problemen zijn gekomen.

 by Freek

Hoe mooi is het als je na 43 jaar en veel “gewerkt “ en ontdekt hebt in je zelfontwikkeling en dan Edward ontmoet die t laatste stukje oplost met je. Het voelt als n bevrijding, verlossing. Ik dank Edward voor zijn moed en heldere inzicht dat hij dit laatste stukje meteen oppakte en zeer professioneel begeleidde.

 by Barbara Van Roosmalen

Edward is absoluut super, integer en professioneel. Ik kwam met onverwerkte trauma's en emoties uit het verleden. Hij heeft er voor gezorgd dat ik hier anders naar kan kijken en er anders mee om kan. Ook heeft hij handvatten gegeven.
Ik ben een ander mens sinds mijn sessies.
Echt een aanrader!

 by Diana
Top ervaring, geweldige therapeut!

Edward is integer en professioneel. Hij verstaat zijn vak en heeft een sterk invoelend vermogen. Met veel geduld,  begrip en respect begeleidt hij je door je innerlijke processen heen. Bij hem ben je in goede handen!

 by C schouten
Zielsregressie

Hele bijzondere zielsregressie gehad bij Edward. Edward is zeer betrokken en integer. Een echte vakman 🙂

 by Marcel

Ik kwam jan.2021 bij Edward terecht.
Wat voor mij al heel wat is,aangezien ik al bij verschillende
therapeuten ben geweest zonder succes.
Ik had last van een opvliegend karakter.
(Zacht uitgedrukt) wat niet leuk voor mij maar vooral voor,
de mensen om me heen niet leuk was.
Maar na 3 behandelingen bij Edward ben ik weer blij,
Met mezelf het is gewoon te bizar voor worden,
Ik ben zelf 58 jaar dus je bent hier nooit te oud voor
EDWARD ONTZETTEND BEDANKT jij ben echt een kanjer

 by Mariëtte
Aanrader

In oktober 2019 kwam ik bij Edward, omdat ik het gevoel had 'vast' te zitten in mijn leven. Ik zat niet lekker in m'n vel (zowel fysiek als emotioneel), mijn thuissituatie was bijna onhoudbaar, ik was angstig over de toekomst en onzeker over mezelf. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat letterlijk het gevoel had niet meer voor- of achteruit te kunnen.
Edward stelde me tijdens de intake meteen op m'n gemak en na afloop had ik al inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kon. In circa een maand tijd kreeg ik mijn eerste twee sessies regressietherapie : heel bijzonder, intensief, mooi en confronterend. Er kwam veel emotie los, waardoor verwerking van een aantal cruciale zaken op gang kon komen. Bovendien kon ik met nieuwe inzichten aan de slag. Dit was een proces dat niet zonder slag of stoot ging. Maar wat hééft me dit veel gebracht! Onbetaalbaar hoeveel ik al binnen twee maanden bereikt had! Al vrij snel daarna kwam ik, door allerlei gebeurtenissen, in een persoonlijke rollercoaster terecht. Ook tijdens deze periode kon ik (telefonisch) bij Edward terecht voor (coachings)gesprekken en/of een bemoedigend woord. Ik was toen niet de makkelijkste cliënt, realiseer ik me nu :-). Maar Edward bleef altijd professioneel, betrokken en realistisch. In verband met gezondheidsklachten en de restricties ivm corona was het niet meer mogelijk om in de praktijk af te spreken. Maar ook daar vond Edward een creatieve oplossing voor: de laatst 4 á 5 sessies vonden via Skype plaats. Wat gelukkig ook érg goed uitpakte.
Inmiddels ben ik anderhalf jaar verder sinds mijn eerste consult: ik sta steviger in het leven, ik heb mezelf gevonden en ik weet dat ik álles aankan wat er op m'n pad gaat komen. Zonder de sessies en gesprekken met Edward was me dit allemaal niet gelukt! Edward; je weet dat ik je enorm dankbaar ben: je bent een fantastische therapeut en een heel fijn mens. Ik kan het iedereen aanraden om met jou als therapeut aan de slag te gaan.

 by Annette Buijs
Gezocht en gevonden

Leven lang gezocht naar antwoorden. Ik kwam er zelf niet uit waarom ik deed wat ik deed. Na een sessie zoveel antwoorden en inzichten verkregen waardoor ik mijn leven weer in mijn kracht kan gaan leven . Grote dank Edward.

 by Vanice
Aanrader

Als een sceptisch iemand ben ik toch naar Edward Hazebroek gegaan...ik kan alleen maar zeggen dat ik met een brede glimlach mijn laatste sessie heb afgerond...hij is echt een aanrader...groetjes

 by Stefanie
Zeer goed,

Edward is doortastend, proffesioneel en betrokken. In zijn aanpak neemt hij de tijd om zonder oordeel naar de cliënt te luisteren, uitleg te geven en samen tot een plan van aanpak te komen. Zijn eerlijkheid en efficiëntie heeft mij ontzettend geholpen. De therapiesessies hebben dan ook voor grote positieve veranderingen in mijn leven gezorgd.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»