Voorstellen: Wie is Edward Hazebroek?

profiel foto - Edward HazebroekMijn naam is Edward Hazebroek, regressietherapeut en hypnotherapeut, geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Ik ben ook van mening dat het zeer belangrijk is om als therapeut te blijven werken aan jezelf. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn diploma’s PSBK en MBK behaald waardoor een aantal zorgverzekeraars mijn sessies deels vergoeden. Op dit moment verdiep ik mij in de modernste vormen en technieken binnen de hypnotherapie.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut was ik ook jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kwam ik veel in contact met mensen die vastliepen in hun leven en carrière. Ik zag dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukte om uit de vastgelopen situatie te komen. Het was een van de vele motivaties die ik had om fulltime aan het werk te gaan als regressietherapeut en hypnotherapeut. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Ik doe dus niet aan symptoombestrijding maar pak graag de wortel van het probleem aan voor een duurzaam resultaat. Samen nemen we daarom eerst zorgvuldig jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik mij voor je in.

Waar wil je aan werken?

Enkele voorbeelden van angsten en fobieën waaraan in regressietherapie en hypnotherapie succesvol kan worden gewerkt:

 • Hoogtevrees
 • Claustrofobie
 • Faalangst, onzekerheid
 • Angst voor de tandarts
 • Angst voor ziekenhuizen
 • Straatvrees of pleinvrees
 • Bloosangst
 • Angst voor honden
 • Angst om auto te rijden
 • Vliegangst
 • Angst voor de dood
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Watervrees
 • Bindingsangst, verlatingsangst
 • Smetvrees
 • Angst om over te geven, braakangst
 • Andere psychische problemen n.a.v. angst
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek
Average rating:  
 57 reviews
 by Soesie
Regressietherapie

Ik heb de sessies bij Edward als heel fijn ervaren. Edward is iemand met veel geduld, leeft zich in en toont begrip. Het gevoel dat ik er alleen voor sta is door de regressietherapie verdwenen. Daarbij merk ik dat de sessies ook hebben bijgedragen op andere gebieden, waar ik in eerste instantie helemaal niet voor was gekomen. Hier ben ik echt heel blij mee. Tevreden cliënt. Bedankt Edward 🙂

 by Shanice

Het afgelopen jaar heb ik meerdere sessies bij Edward mogen volgen. Ik ben dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. De sessies hebben mij inzichten gegeven en ik heb mijn trauma's een plek kunnen geven. Er is zoveel last van mijn schouders gevallen. Nu kan ik weer van het leven genieten en het leven vieren. Edward onwijs bedankt voor alles!

 by Shabbie

Edward is a very compassionate and understanding person/ therapist. Instantly felt that it was a safe place to open up. Hypnotherapy was an amazing experience which can only be experienced to understand how powerful it. For me it was very important that the sessions could be in English so that I could fully express myself and Edward was very open to my wish. Def warmly recommend Edward if you are looking to connect with your deepest self, re- write your hidden beliefs and to come to a place where you are heard, seen, safe ,understood and guided to meet your inner self.
When life calls for another session, I will be back in a heartbeat.

 by Jolanda Huisman
Zielenreis

Edward is een fijn, integer mens waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik heb een aantal regressies bij hem mogen volgen met als kers op de taart een fantastische zielenreis naar vorige levens. In een woord WAUW! De manier hoe Edward je begeleid, hij stuur niet, maar volgt is noemenswaardig. Alles was zo kloppend, echt een prachtige ervaring. Heel fijn om weer even terug te mogen naar de plek waar ik vandaan kom, zelfs een beetje heimwee weer. Dankjewel Edward, dat je mijn reisleider wilde zijn 😉 ik kom zeker nog eens terug! Liefs Jolanda

 by Nausheen

I come to Edward when I realized that, I need something to break patterns inside me, which even after understanding many things, I couldn't control my emotions like agression, shame, guilt. I knew that I need someone who could help me to find out what are the issues underneath which are causing these emotions.
I m glad that I found him. He instantly gave me the feeling of saftey , non judgement and compassion. Which helps me in my hypnosis to open up easily and with his help I cracked many codes of my blockages.
Someone very much recommended if you want to find your true self.

Lots of goodwishes and blessings for him.

 by Ismael
Zielsregressie

Een regressie is natuurlijk iets dat voortkomt uit je eigen onderbewuste. Maar Edward leidt je er fantastisch doorheen. Je bent veilig bij hem. Hij let op alles wat er gebeurt en zorgt goed voor je. Maar wat voor mij belangrijker is: hij bewaakt ontzettend goed de lijnen waarlangs je de regressie beleeft, waardoor hij steeds opnieuw verbindingen legt tussen wat je nu zegt en wat je eerder hebt gezegd. Dit zorgt voor inzichten die je niet zag aankomen, maar die zo waardevol zijn! Wat een cadeau aan mezelf was dit.

 by Michiel
Promotie gesprekken

Edward heeft mij geholpen met het partner traject bij een Big4 accounting firm. Dankzij Edwards hulp kon ik mij beter opstellen als een gelijkwaardig gesprekspartner van de (seniore) benoemingscommissie waardoor ik goed in staat was om de regie te houden over het gesprek. Wat ook erg heeft geholpen is dat ik zonder zenuwen aan het gesprek begon. De sessies met Edward gingen een stuk dieper dan sessies die ik eerder met verschillende executive coaches heb gehad en waren daardoor velen malen effectiever. Bedankt voor al je hulp Edward!

 by Anna
regressietherapie

Ik ben bij Edward terecht gekomen omdat ik wat wilde doen aan het enorme verdriet die ik met mij mee droeg. Ook had ik extreem veel pijn in mijn lijf en begreep dat dit verdriet ook in mijn lijf was gaan zitten. Via google kwam ik bij Edward en na een kort telefonisch contact stonden de sessies gepland. Onze eerste sessie was een intakegesprek. Het was heel fijn om met Edward te praten en hij wist goede vragen te stellen en stelde mij ook op mij gemak. Door dit intakegesprek kon hij de regressie therapie die de weken erop volgde goed sturen. Hij bracht mij in trance en zo kwam ik op momenten waar ik wat te doen had en onder zijn begeleiding ook kon doen. Het was een mooie reis en een echt cadeau voor mezelf.
Het was veilig en prettig mij door Edward te laten begeleiden en ik ben dankbaar dat het verdriet uit mijn lijf is en ook de pijn.

Dank je wel Edward, voor deze ervaring en de prettige begeleiding.

 by Johnny
Regressie/Zielsregressie

Vorig jaar een burnout gekregen en kwam niet verder in de reguliere zorg... ik had het gevoel dat er dieper gegraven moest worden en kwam daar niet verder mee.

Toen Edward gevonden en het voelde meteen vertrouwd. Ik zat op de juiste plek, er is zo veel naar boven gekomen met o.a. de zielsregressie.. onvoorstelbaar. Hier kon ik wat mee, heb veel verwerkt van vroeger en nog van daarvoor. De puzzel is nu compleet en kan het verklaren.
Eindelijk na 43 jaar ben ik mijzelf geworden met hulp van Edward, een mooi en bijzonder mens!

Dank voor alle hulp en inzichten, het was echt heel bijzonder mooi!
Ik koester al deze herinneringen op weg naar mijn nieuwe toekomst!

 by Paul
Regressie-/hypnotherapie

Na heel veel jaren op de "automatische piloot" geleefd te hebben. Door het ongelukkig zijn, geen "nee" durven te zeggen, eet-/gewichtsproblemen, etc. compleet vastgelopen. Na twee teleurstellende therapeuten toch uiteindelijk de stap gezet om het nog één keer te proberen. In mei bij Edward terechtgekomen en na 4,5 maand kan ik eindelijk zeggen dat mijn leven weer zin heeft. Ik kom 's ochtends weer uit bed én heb weer zin om te leven, nieuwe ervaringen op te doen. Ik ben Edward dankbaar voor zijn professionele aanpak, waardoor we uiteindelijk tot de kern van mijn problemen zijn gekomen.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»