Voorstellen: Wie is Edward Hazebroek?

profiel foto - Edward HazebroekMijn naam is Edward Hazebroek, regressietherapeut en hypnotherapeut, geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Ik ben ook van mening dat het zeer belangrijk is om als therapeut te blijven werken aan jezelf. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn diploma’s PSBK en MBK behaald waardoor een aantal zorgverzekeraars mijn sessies deels vergoeden. Op dit moment verdiep ik mij in de modernste vormen en technieken binnen de hypnotherapie.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut was ik ook jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kwam ik veel in contact met mensen die vastliepen in hun leven en carrière. Ik zag dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukte om uit de vastgelopen situatie te komen. Het was een van de vele motivaties die ik had om fulltime aan het werk te gaan als regressietherapeut en hypnotherapeut. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Ik doe dus niet aan symptoombestrijding maar pak graag de wortel van het probleem aan voor een duurzaam resultaat. Samen nemen we daarom eerst zorgvuldig jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik mij voor je in.

Waar wil je aan werken?

Enkele voorbeelden van angsten en fobieën waaraan in regressietherapie en hypnotherapie succesvol kan worden gewerkt:

 • Faalangst, onzekerheid
 • Bindingsangst, verlatingsangst
 • Sociale angst
 • Angst om alleen te zijn
 • Angst voor tandarts, ziekenhuizen
 • Straatvrees of pleinvrees
 • Bloosangst
 • Angst voor honden
 • Autorijangst
 • Vliegangst
 • Perfectionisme
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Conflicten, grenzen aangeven
 • Claustrofobie
 • Smetvrees
 • Hoogtevrees, watervrees
 • Angst om over te geven
 • Angst voor reizen met OV
 • Andere psychische problemen n.a.v. angst
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek
Average rating:  
 69 reviews
 by Chayenne

Edward heeft mij in 4 sessies tot enorme inzichten gebracht. Hij is super geduldig en geeft je het vertrouwen dat het allemaal goed komt. Ik voelde mij enorm op mijn gemak en heb ook echt het idee dat het mij heeft geholpen. Dank je wel voor alles Edward!

 by Marjan Brandsma

Ik heb drie sessies bij Edward gedaan en ze hebben me enorm veel inzicht gegeven en geholpen. Het is wonderbaarlijk hoe alle ervaringen en informatie in elkaar vallen zodat er een helder verhaal ontstaat en er oude wonden geheeld kunnen worden. Edward is een fijne en rustige man, iemand die je het gevoel geeft dat je hem kunt vertrouwen. Reuze bedankt Edward!

 by Suzanne

Nadat ik in een heftige burnout terecht was gekomen en hier een beetje in bleef hangen wees iemand mij op regressietherapie bij Edward. Wat een geschenk aan mezelf is dit geweest. Edward heeft mij kunnen helpen waar ik op vastliep. Waarom ik bepaalde dingen over mijzelf dacht en waarom ik zoveel moest van mezelf. Door de therapie ben ik zo anders gaan denken en leven waardoor het nu heel veel beter met mij gaat. Heel erg bedankt Edward, voor het vertrouwen en je fijne energie.

 by Danielle

Regressietherapie heeft op mij echt een life changing effect gehad. Het is zo interessant te doorzien waar bepaalde patronen in je leven, een angst of lichamelijke klachten aan ten grondslag liggen. Voor mij zijn de puzzelstukjes in elkaar gevallen, heb ik antwoord op levensvragen, heb ik een trauma opgelost door een ongeval (waardoor mijn lichamelijke klachten zijn opgelost). Het is een cadeautje aan mezelf geweest.

 by Arga

Ik ben bij Edward in regressie geweest en heb hypnose therapie ondergaan. Mijn angsten, bang om te stikken en niet alleen durven zijn, zijn nu duidelijk voor mij waar het is ontstaan en samen met Edward hebben we de problemen aangepakt. Ik voel me veel rustiger en kan door de behandeling veel meer alleen en ga nog steeds vooruit.
Edward bedankt voor je aanpak en ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ga zoals jij zegt zelf ervaren, nogmaals bedankt !

 by Nicole
Hypnotherapie

Fantastische sessies gehad bij Edward die mij enorm geholpen hebben!

 by Miranda
Zielsregressie

Recentelijk heb ik een zielsregressie onder begeleiding van Edward ondernomen. Daarvoor hebben we eerst een vorig leven regressie gedaan, om zo vertrouwd met de werkwijze en methode te kunnen raken. Dit was heel fijn en is absoluut aan te bevelen. De ervaringen van die eerste sessie hielpen namelijk tijdens de zielsregressie "verder" te kunnen komen.
Edward is zeer kundig, straalt rust en vertrouwen uit. Stelt je op je gemak en blijft tijdens je gehele reis ondersteunende vragen stellen, zodat je altijd weer verder in en/of met je ervaring komt. Dit zonder te sturen of op de klok te kijken. De volledige setting voelde veilig en geborgen.
De zielsregressie heeft zoveel meer gebracht dan gehoopt, wat was dit bijzonder (en) waardevol. De momenten van herkenning, de bijbehorende gevoelens en inzichten... zo mooi.
Een ieder die voor regressie openstaat, kan ik oprecht aanbevelen dit bij Edward te doen.
Dank je wel Edward, voor deze exceptionele reis die onder jouw uitstekende begeleiding mogelijk is gemaakt (en tot ziens)!

 by Denise

Edward is super professioneel en heel erg vriendelijk. Was bij het begin vrij nerveus voor de behandeling maar voelde mij al snel op mijn gemak. Heb al zoveel therapie gevolgd om van mijn agorafobie angsten af te komen alleen niks hielp. Door Edward ben ik van heel veel angsten af gekomen en doe ik nu alles in het leven weer wat ik eerst niet meer durfde te doen. Fijn dat Edward goed zoekt naar de oorzaak waardoor de angsten zijn ontstaan. Zal het iedereen aanraden om ook te starten met de behandeling. Ik ben er super dankbaar voor.

 by J h

Vond de eerste keer een beetje te zweverig, maar ben erg blij dat ik toch door gezet heb.
Door de goede begeleiding die Edward me heeft gegeven, heb ik mijn zelfvertrouwen terug kunnen vinden.
Had er veel last om in groepsverband te spreken, nu volg ik opleiding in groepsverband, gaat erg goed.
Bedankt Edward.

 by Leon
Zielsregressie

Bedankt voor de reis waarbij je me hebt begeleid.
Alle vragen beantwoord gekregen op een hele fijne manier.
Je vertrouwde werkwijze en aanwezigheid raad ik iedereen aan.
Nogmaals dank en ga vooral door met je mooie werk.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»