Voorstellen: Wie is Edward Hazebroek?

profiel foto - Edward HazebroekMijn naam is Edward Hazebroek, regressietherapeut en hypnotherapeut, geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de zin van het bestaan. Ik las boeken van bekende Amerikaanse hypnotherapeuten zoals Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten, die ik zelf al jaren had, goed kunnen verwerken. Ik ben ook van mening dat het zeer belangrijk is om als therapeut te blijven werken aan jezelf. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn diploma’s PSBK en MBK behaald waardoor een aantal zorgverzekeraars mijn sessies deels vergoeden. Op dit moment verdiep ik mij in de modernste vormen en technieken binnen de hypnotherapie.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut was ik ook jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kwam ik veel in contact met mensen die vastliepen in hun leven en carrière. Ik zag dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukte om uit de vastgelopen situatie te komen. Het was een van de vele motivaties die ik had om fulltime aan het werk te gaan als regressietherapeut en hypnotherapeut. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Ik doe dus niet aan symptoombestrijding maar pak graag de wortel van het probleem aan voor een duurzaam resultaat. Samen nemen we daarom eerst zorgvuldig jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik mij voor je in.

Waar wil je aan werken?

Enkele voorbeelden van angsten en fobieën waaraan in regressietherapie en hypnotherapie succesvol kan worden gewerkt:

 • Faalangst, onzekerheid
 • Bindingsangst, verlatingsangst
 • Sociale angst
 • Angst om alleen te zijn
 • Angst voor tandarts, ziekenhuizen
 • Straatvrees of pleinvrees
 • Bloosangst
 • Angst voor honden
 • Autorijangst
 • Vliegangst
 • Perfectionisme
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Conflicten, grenzen aangeven
 • Claustrofobie
 • Smetvrees
 • Hoogtevrees, watervrees
 • Angst om over te geven
 • Angst voor reizen met OV
 • Andere psychische problemen n.a.v. angst
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Edward Hazebroek
Average rating:  
 63 reviews
 by Miranda
Zielsregressie

Recentelijk heb ik een zielsregressie onder begeleiding van Edward ondernomen. Daarvoor hebben we eerst een vorig leven regressie gedaan, om zo vertrouwd met de werkwijze en methode te kunnen raken. Dit was heel fijn en is absoluut aan te bevelen. De ervaringen van die eerste sessie hielpen namelijk tijdens de zielsregressie "verder" te kunnen komen.
Edward is zeer kundig, straalt rust en vertrouwen uit. Stelt je op je gemak en blijft tijdens je gehele reis ondersteunende vragen stellen, zodat je altijd weer verder in en/of met je ervaring komt. Dit zonder te sturen of op de klok te kijken. De volledige setting voelde veilig en geborgen.
De zielsregressie heeft zoveel meer gebracht dan gehoopt, wat was dit bijzonder (en) waardevol. De momenten van herkenning, de bijbehorende gevoelens en inzichten... zo mooi.
Een ieder die voor regressie openstaat, kan ik oprecht aanbevelen dit bij Edward te doen.
Dank je wel Edward, voor deze exceptionele reis die onder jouw uitstekende begeleiding mogelijk is gemaakt (en tot ziens)!

 by Denise

Edward is super professioneel en heel erg vriendelijk. Was bij het begin vrij nerveus voor de behandeling maar voelde mij al snel op mijn gemak. Heb al zoveel therapie gevolgd om van mijn agorafobie angsten af te komen alleen niks hielp. Door Edward ben ik van heel veel angsten af gekomen en doe ik nu alles in het leven weer wat ik eerst niet meer durfde te doen. Fijn dat Edward goed zoekt naar de oorzaak waardoor de angsten zijn ontstaan. Zal het iedereen aanraden om ook te starten met de behandeling. Ik ben er super dankbaar voor.

 by J h

Vond de eerste keer een beetje te zweverig, maar ben erg blij dat ik toch door gezet heb.
Door de goede begeleiding die Edward me heeft gegeven, heb ik mijn zelfvertrouwen terug kunnen vinden.
Had er veel last om in groepsverband te spreken, nu volg ik opleiding in groepsverband, gaat erg goed.
Bedankt Edward.

 by Leon
Zielsregressie

Bedankt voor de reis waarbij je me hebt begeleid.
Alle vragen beantwoord gekregen op een hele fijne manier.
Je vertrouwde werkwijze en aanwezigheid raad ik iedereen aan.
Nogmaals dank en ga vooral door met je mooie werk.

 by Debby
Vorig leven regressie en zielsregressie

Bedankt Edward dat je mij hebt begeleid in de reis naar mijn vorige leven en naar de zielenwereld. Het was een mooie en bijzondere ervaring. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven over mijn leven in het nu. Hoe bijzonder dat het zo heeft moeten zijn zoals het is.
Je bent een fijne persoonlijkheid en ik had me geen betere begeleider kunnen wensen. We zien elkaar vast nog eens terug in de toekomst.

 by S v/d E

Edward is een ervaren, kundige en professionele en zeer betrouwbare therapeut. Hij luistert goed en door de juiste vragen te stellen weet hij je in een veilig klimaat precies te leiden tijdens de hypnosessies. De paniekaanvallen die zo heftig waren dat ik er zelfs mee op de spoedeisende dienst kwam zijn door de therapie verdwenen. Daarnaast heeft de therapie mij op andere vlakken in mijn leven inzicht gegeven en verder geholpen, daar ben ik erg dankbaar voor.

Dank je wel Edward.

 by Soesie
Regressietherapie

Ik heb de sessies bij Edward als heel fijn ervaren. Edward is iemand met veel geduld, leeft zich in en toont begrip. Het gevoel dat ik er alleen voor sta is door de regressietherapie verdwenen. Daarbij merk ik dat de sessies ook hebben bijgedragen op andere gebieden, waar ik in eerste instantie helemaal niet voor was gekomen. Hier ben ik echt heel blij mee. Tevreden cliënt. Bedankt Edward 🙂

 by Shanice

Het afgelopen jaar heb ik meerdere sessies bij Edward mogen volgen. Ik ben dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. De sessies hebben mij inzichten gegeven en ik heb mijn trauma's een plek kunnen geven. Er is zoveel last van mijn schouders gevallen. Nu kan ik weer van het leven genieten en het leven vieren. Edward onwijs bedankt voor alles!

 by Shabbie

Edward is a very compassionate and understanding person/ therapist. Instantly felt that it was a safe place to open up. Hypnotherapy was an amazing experience which can only be experienced to understand how powerful it. For me it was very important that the sessions could be in English so that I could fully express myself and Edward was very open to my wish. Def warmly recommend Edward if you are looking to connect with your deepest self, re- write your hidden beliefs and to come to a place where you are heard, seen, safe ,understood and guided to meet your inner self.
When life calls for another session, I will be back in a heartbeat.

 by Jolanda Huisman
Zielenreis

Edward is een fijn, integer mens waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik heb een aantal regressies bij hem mogen volgen met als kers op de taart een fantastische zielenreis naar vorige levens. In een woord WAUW! De manier hoe Edward je begeleid, hij stuur niet, maar volgt is noemenswaardig. Alles was zo kloppend, echt een prachtige ervaring. Heel fijn om weer even terug te mogen naar de plek waar ik vandaan kom, zelfs een beetje heimwee weer. Dankjewel Edward, dat je mijn reisleider wilde zijn 😉 ik kom zeker nog eens terug! Liefs Jolanda

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»