Contact met Edward Hazebroek / Neem contact met mij op

Neem contact met Edward Hazebroek op

Wil je contact met Edward Hazebroek om in therapie te gaan?
Heb je vragen over regressietherapie, zielsregressie of hypnotherapie?
Wil je om een andere reden contact met Edward Hazebroek, regressietherapeut, opnemen?

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen op: 06 340 40 403 of vul onderstaand formulier in! Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet je telefoonnummer in je bericht achter te laten. In principe bel ik je altijd op een doordeweekse avond terug. Wil je liever op een ander tijdstip gebeld worden? Vermeld dat dan in je berichtje, dan houd ik daar rekening mee.

Ik houd praktijk in Vlaardingen en thuis in Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee. Op maandag, dinsdag, woensdag en soms op zaterdag heb ik mijn praktijk aan de Olivier van Noortlaan 108-118 te Vlaardingen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer dan stopt de bus of de metro (station Vlaardingen centrum) op enkele minuten loopafstand van mijn praktijk. Bus 56 komt ook op alle metrostations in Vlaardingen. Vanuit Rotterdam, Schiedam, Maassluis of Hoek van Holland is de metro het makkelijkst te nemen.

Praktijk thuis in Oude-Tonge of anders

Op maandag, dinsdag, zaterdagochtend of eventueel op een doordeweekse avond kun je bij mij thuis terecht in Oude-Tonge. Oude-Tonge ligt op het eiland Goeree-Overflakkee en is met de auto nog geen half uur rijden van Rotterdam. Voor mensen uit Zeeland, Noord-Brabant, Hoeksche Waard of van het eiland zelf is dit veruit het makkelijkst. Neem voor het precieze adres even contact met mij op. Mijn praktijk aan huis is ook makkelijk te bereiken per auto en bus. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat ik bij jou thuis de sessie kom doen. Echter reistijd en reiskosten hiervoor zal ik wel door moeten berekenen. Ook heb ik inmiddels al enkele sessies met succes op afstand gedaan via Skype. Een sessie via Skype is altijd in overleg en heeft in principe niet de voorkeur.

Adres: Olivier van Noortlaan 108-118
Postcode: 3133 AT
Stad: Vlaardingen
E-mail: info@edwardhazebroek.nl