Contact met Edward Hazebroek / Neem contact met mij op

Neem contact met Edward Hazebroek op

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen op: 06 340 40 403 of vul onderstaand formulier in! Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet je telefoonnummer in je bericht achter te laten. In principe bel ik je altijd op een doordeweContact met Edward Hazebroek, regressietherapeutekse avond terug. Wil je liever op een ander tijdstip gebeld worden? Vermeld dat dan in je berichtje, dan houd ik daar rekening mee. Ik houd praktijk in Vlaardingen: Praktijk in Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit te Vlaardingen en thuis. Op woensdag en zaterdag heb ik mijn praktijk bij Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit aan de Hendrik Casimirstraat 151 te Vlaardingen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid onder andere bij winkelcentrum De Loper. Kom je liever met het openbaar vervoer dan stopt bus 56 op een paar minuten lopen afstand van TouchFit. Bus 56 komt ook op alle trein- en metrostations in Vlaardingen. Vanuit Rotterdam of Schiedam is het zelfs mogelijk om de tram te nemen. Deze stopt aan de andere kant van winkelcentrum De Loper, gelegen tegenover TouchFit. Op maandag of eventueel op een andere doordeweekse avond kun je bij mij thuis terecht in Oude-Tonge. Mijn praktijk aan huis is makkelijk te bereiken per auto en bus. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat ik bij jou thuis de sessie kom doen. Echter reistijd en reiskosten hiervoor zal ik wel door moeten berekenen.

Adres: Hendrik Casimirstraat 151
Postcode: 3136 BD
Stad: Vlaardingen
E-mail: info@edwardhazebroek.nl

There was an error submitting the form.

Bedankt! Je e-mail is verstuurd! Ik neem snel contact met je op.

Je bent vergeten een bericht achter te laten.