Contact met Edward Hazebroek / Neem contact met mij op

Neem contact met Edward Hazebroek op

Wil je contact met Edward Hazebroek om in therapie te gaan?
Heb je vragen over de vormen van therapie: regressietherapie, zielsregressie of hypnotherapie?
Wil je om een andere reden contact met Edward Hazebroek, regressietherapeut, opnemen?

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen op: 06 340 40 403 maar vul liever onderstaand formulier in! Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet je telefoonnummer in je bericht achter te laten. In principe bel ik je altijd op een doordeweekse avond terug. Wil je liever op een ander tijdstip gebeld worden? Vermeld dat dan in je berichtje, dan houd ik daar rekening mee.

Praktijkruimte in Vlaardingen

De therapie vindt plaats in Vlaardingen dat onder de rook ligt van Rotterdam. Maar ook op slechts 25 minuten rijden met de auto vanuit Den Haag. Op doordeweekse dagen heb ik meestal mijn praktijk aan de Stoomloggerweg 8 te Vlaardingen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer dan stopt de bus of de metro (station Vlaardingen west) op zo’n 15 minuten loopafstand van mijn praktijk. Bus 56 komt ook op alle metrostations in Vlaardingen. Vanuit Rotterdam, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse of Hoek van Holland is de metro  makkelijk te nemen.

Praktijk thuis in Capelle aan den IJssel of therapie online

Op sommige dagen of bij uitzondering op zaterdagochtend kun je bij mij thuis terecht voor therapie. Capelle aan den IJssel ligt vlakbij Rotterdam en is goed te bereiken vanuit Gouda of Utrecht. Neem voor het precieze adres even contact met mij op. Mijn praktijk aan huis is makkelijk te bereiken per auto, trein of metro. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat ik bij jou thuis de sessie kom doen. Echter reistijd en reiskosten zal ik wel door moeten berekenen. Inmiddels  heb ik ook al therapie sessies, met succes, via de digitale weg gedaan. Een therapie sessie online is altijd in overleg en heeft in principe niet de voorkeur.

Adres: Stoomloggerweg 8
Postcode: 3133 KT
Stad: Vlaardingen
E-mail: info@edwardhazebroek.nl