Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Edward Hazebroek

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam. Als kind had ik last van watervrees en claustrofobie en ik weet daarom heel goed hoe een angst je levensvrijheid kan beperken. Opgroeiend in een wijk vol met hoge flats nam ik toch altijd de trap en nooit de lift. Dat was nooit een probleem tot ik als puber een krantenwijk kreeg en met een stapel kranten 14 trappen op moest lopen…

Studie en interesse in mensen

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar vorige levens en de zin van het bestaan. Ik las boeken van Michael Newton en Milton H. Erickson en toen wist ik dat ik hypnotherapeut wilde worden. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Tijdens mijn opleiding aan de SRN leerde ik zelf ook de effectiviteit van regressietherapie kennen. Zo heb ik een aantal angsten die ik zelf al jaren had goed kunnen verwerken. Gefascineerd door alles wat met ons onderbewustzijn te maken heeft besloot ik om door te leren. Eind 2015 heb ik mijn diploma behaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

Alternatief op het reguliere circuit

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Samen aan het werk voor de oplossing van jouw probleem

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Samen nemen we jouw probleem onder de loep en doorlopen we jouw proces tot genezing. Jouw motivatie om te veranderen is daarbij van essentieel belang. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
Regressie

Op advies van een vriendin heb ik een afspraak gemaakt met Edward.Edward is een fijne en toegankelijke therapeut, die goed luistert naar je verhaal en heel goed in staat is om de aanknopingspunten te vinden. Ik heb de regressietherapie (twee sessies) als bijzonder en intens ervaren. Het heeft mij geholpen om bepaalde dingen te verklaren en een plekje te geven. Het heeft mij geholpen in mijn ontwikkeling. Ik ben Edward dankbaar.Nogmaals bedankt Edward!

Hypnose

Ik kwam met Edward in contact omdat ik al jaren last had van chronische uitbehandelde rugpijn en ik wilde ook graag stoppen met roken. Ruim 50 jaar heb ik stevig gerookt maar ik was er nu klaar mee. In totaal heb ik 2 sessies gedaan bij Edward. Eerst een sessie om te stoppen met roken en daarna een sessie om de rugpijn te verminderen. Nu ben ik ongeveer een half jaar verder en nog steeds ben ik een niet-roker en ik ga met veel minder rugpijn door het leven. Ik kan zeggen dat mijn rugpijn vrijwel weg is. Edward ik vind je echt een kanjer en ik wil jou daarom hartelijk bedanken voor dit succes. In de toekomst kom ik graag nog een keer bij jou voor een Zielsregressie.

Hypnotherapie

Na een traumatische ervaring en een hoop angsten, besloot ik om contact te zoeken met Edward. Ik werd erg belemmerd door mijn angsten en wist niet goed meer hoe ik dit moest aanpakken. Gelukkig kon ik bij Edward terecht en heeft hij me echt kunnen helpen. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me al een stuk rustiger worden, ik voelde me begrepen en serieus genomen. De keer daarna ging ik onder hypnose. Dit vond ik best spannend maar Edward was heel rustig en duidelijk in wat hij ging doen.Ik sta nu weer steviger in mijn schoenen, mijn angsten zijn geen belemmeringen meer en ik kan dingen beter loslaten. Edward weet wat hij doet en straalt vertrouwen uit. Ik ben erg blij dat ik contact met hem heb gezocht! Dankjewel Edward, ik ben er heel blij mee!

Hypnotherapie

Op advies van iemand heb ik contact opgenomen met Edward. Hier ging wat tijd overheen, omdat ik sceptisch was. Op een gegeven moment was ik op een punt gekomen waarbij ik dacht "baat t niet dan schaadt t niet".Ik ben nu blij dat ik hypnotherapie de kans heb gegeven. Ik kan nu mijn gedachten loskoppelen van mijn gevoelens/emoties. Het voelt voor mij alsof ik bevrijd ben van mijn gedachten die iets te vaak een loopje met me namen en mijn gevoelens/emoties negatief beïnvloedde. In het verleden heb ik meerdere keren een psycholoog bezocht, maar dat negatieve stemmetje in mijn onderbewustzijn was gewoon zo veel sterker ondanks dat ik theoretisch echt wel wist dat mijn negatieve gedachten me niet verder zouden brengen.....Ik ben in totaal drie keer bij Edward geweest. De eerste keer voor een uitgebreid gesprek en de 2e en 3e keer voor de hypnosessie. Ik merkte dat ik me bij de tweede keer veel beter kon ontspannen en me er makkelijker aan over kon geven. Dit is natuurlijk voor iedereen anders.Het eerste wat in me opkomt als ik aan Edward denk is 'oprechtheid/ eerlijkheid /vertrouwen'. In mijn ogen de belangrijkste punten die iemand uit moet stralen om hypnotherapie te laten slagen.

hypnosetherapie

Wat ben ik blij dat ik Edward tegen het lijf ben gelopen! Hij heeft me via hypnotherapie geholpen met het loslaten van zaken die mij belemmerden. Op een professionele manier heeft Edward me door het proces begeleid en ervoor gezorgd dat ik inzicht kreeg. Dat heeft me veel zoekwerk en uren therapie uitgespaard. Een week na deze sessie ontdekte ik dat mijn ademhalingsproblemen verdwenen waren. Die hadden dus kennelijk met dit thema te maken. een extra bonus. Dank je Edward voor je uitstekende begeleiding, je bent een echte vakman!

Paniekaanvallen, voor mij was niets vervelenders als dat. Dankzij 2 hypnose behandelingen van Edward, is er voor mij een nieuw hoofdstuk begonnen in mijn leven. Het was lang geleden dat ik echt kon genieten van stappen en weekendjes weg. Toch is dit nu wel wat ik kan. Ik ben Edward erg dankbaar voor deze verandering in mijn leven!

zeer goed

nadat mijn relatie over ging en toen der tijd en ik ook ontslagen was van mijn werk, zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wist echter niet wat het was. Ik heb in 2 jaar tijd vele psychologen gesproken. Iedereen was bezig om een stempel op me te plakken in plaats van te luisteren wat er met mijn aan de hand was. Toen ik bij Edward kwam was dat zeker anders. Hij luisterde naar mij, zonder enige oordeel te vellen. Hij begrijpt me, zelfs als ik mezelf niet begrijp. Dat weet ik omdat hij het goed kan verwoorden. Op het gebied van inlevingsvermogen is het bij Edward een 10+ dat voelt prettig want zo kan ik mezelf zijn. Bij elke sessie die ik tot nu toe gehad heb is er zichtbaar verandering. Dat heb ik zeker ervaren. Ik ben er nog niet maar ik vertrouw er zeker op dat het goed komt met de hulp van Edward

Zielsregressie

Vanaf het moment dat Edward mij op kwam halen in de wachtruimte voor de sessie stelde hij mij op mijn gemak. Hij straalde vertrouwen uit en in het voorgesprek gaf hij blijk van kennis en kunde. Tijdens de sessie begeleidde hij mij op een prettige en rustige wijze, ik voelde mij volledig op mijn gemak en was het makkelijk om mij open te stellen voor de hypnose. Ik heb het ervaren als een bijzondere sessie en het heeft mij de antwoorden gegeven waar ik naar op zoek was. Ik kan hiermee weer verder. Edward heb ik ervaren als een professioneel therapeut en vooral als een prettig mens.

Regressietherapie en Zielsregressie

Edward is een rustige en vakbekwame persoon. Hij luistert nauwgezet en weet goed verbanden te leggen. Zelf liep ik rond met een aantal vragen maar ook met een gevoel welke ik niet goed onder woorden kon brengen. Door de regressietherapie ben ik achter mijn gevoel weten te komen en tevens heb ik me kunnen ontdoen hiervan. Dit had gelijk effect op mijzelf maar ook op mijn levensstijl welke veranderde. Voor mij zeer positief maar merkte ook op dat mijn omgeving hier wel aan moest wennen, waar Edward me voor gewaarschuwd had. Dit was echter van korte duur en dit is voor de omgeving een onbewust proses. Tijdens de zielsregressie heb ik antwoorden op mijn vragen gekregen en heb ik een aantal waarnemingen mogen meemaken welke mij inzichten hebben gegeven waarmee ik nu voor mezelf mee verder kan gaan. Op een later moment in mijn leven zal ik weer nieuwe vraagstukken hebben en dan kies ik weer Edward om deze samen uit te diepen.Edward ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen om tot groei en inzichten te komen. Het is heel dankbaar werk wat je doet.

Zielsregressie

Ik heb gekozen om bij Edward een zielsregressie te doen. Ik nam een aantal diep gewortelde vragen mee. Edward heb ik als veilig, vertrouwd, sympathiek en kundig ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak waardoor ik mij ook durfde over te geven aan de regressie.Edward gaf vooraf al heldere informatie waardoor ik mij juist onbevangen kon overgeven aan het proces.Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen doen en wat heb ik een antwoorden gekregen. Dank je wel Edward, voor wie je bent en voor de talenten die je wilt delen!Ik beveel Edward dan ook van harte bij mijn eigen cliënten aan!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»