Voorstellen / Wie is Edward Hazebroek?

Edward Hazebroek

Mijn naam is Edward Hazebroek, ik ben geboren in 1975 te Schiedam.

Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen en culturen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar vorige levens en de zin van het bestaan. Begin 2012 ben ik mede daarom begonnen aan de opleiding voor Regressietherapeut aan de SRN te Utrecht. Deze opleiding heb ik eind 2013 met succes afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).

Eind 2015 heb ik mijn diploma gehaald voor zielsprogressietherapeut en per februari 2016 mag ik mij ook hypnotherapeut noemen.

Naast mijn werk als regressietherapeut en hypnotherapeut ben ik ook al jaren werkzaam als personeelsadviseur. Tijdens mijn werk als personeelsadviseur kom ik veel in contact met mensen die vastlopen in hun leven en carrière. Ik zie dat het ze, ondanks de allerbeste wil om aan zichzelf te werken, in het reguliere circuit niet altijd lukt om uit de vastgelopen situatie te komen. Als regressietherapeut en hypnotherapeut bied ik daarom een alternatief op dit reguliere circuit.

Als regressietherapeut en hypnotherapeut help ik graag mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Het is daarbij belangrijk dat jij bereid bent een proces aan te gaan van bewustwording en groei. Als jij de motivatie hebt om aan jezelf te werken, zet ik me voor je in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
hypnosetherapie

Wat ben ik blij dat ik Edward tegen het lijf ben gelopen! Hij heeft me via hypnotherapie geholpen met het loslaten van zaken die mij belemmerden. Op een professionele manier heeft Edward me door het proces begeleid en ervoor gezorgd dat ik inzicht kreeg. Dat heeft me veel zoekwerk en uren therapie uitgespaard. Een week na deze sessie ontdekte ik dat mijn ademhalingsproblemen verdwenen waren. Die hadden dus kennelijk met dit thema te maken. een extra bonus. Dank je Edward voor je uitstekende begeleiding, je bent een echte vakman!

Paniekaanvallen, voor mij was niets vervelenders als dat. Dankzij 2 hypnose behandelingen van Edward, is er voor mij een nieuw hoofdstuk begonnen in mijn leven. Het was lang geleden dat ik echt kon genieten van stappen en weekendjes weg. Toch is dit nu wel wat ik kan. Ik ben Edward erg dankbaar voor deze verandering in mijn leven!

zeer goed

nadat mijn relatie over ging en toen der tijd en ik ook ontslagen was van mijn werk, zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wist echter niet wat het was. Ik heb in 2 jaar tijd vele psychologen gesproken. Iedereen was bezig om een stempel op me te plakken in plaats van te luisteren wat er met mijn aan de hand was. Toen ik bij Edward kwam was dat zeker anders. Hij luisterde naar mij, zonder enige oordeel te vellen. Hij begrijpt me, zelfs als ik mezelf niet begrijp. Dat weet ik omdat hij het goed kan verwoorden. Op het gebied van inlevingsvermogen is het bij Edward een 10+ dat voelt prettig want zo kan ik mezelf zijn. Bij elke sessie die ik tot nu toe gehad heb is er zichtbaar verandering. Dat heb ik zeker ervaren. Ik ben er nog niet maar ik vertrouw er zeker op dat het goed komt met de hulp van Edward

Zielsregressie

Vanaf het moment dat Edward mij op kwam halen in de wachtruimte voor de sessie stelde hij mij op mijn gemak. Hij straalde vertrouwen uit en in het voorgesprek gaf hij blijk van kennis en kunde. Tijdens de sessie begeleidde hij mij op een prettige en rustige wijze, ik voelde mij volledig op mijn gemak en was het makkelijk om mij open te stellen voor de hypnose. Ik heb het ervaren als een bijzondere sessie en het heeft mij de antwoorden gegeven waar ik naar op zoek was. Ik kan hiermee weer verder. Edward heb ik ervaren als een professioneel therapeut en vooral als een prettig mens.

Regressietherapie en Zielsregressie

Edward is een rustige en vakbekwame persoon. Hij luistert nauwgezet en weet goed verbanden te leggen. Zelf liep ik rond met een aantal vragen maar ook met een gevoel welke ik niet goed onder woorden kon brengen. Door de regressietherapie ben ik achter mijn gevoel weten te komen en tevens heb ik me kunnen ontdoen hiervan. Dit had gelijk effect op mijzelf maar ook op mijn levensstijl welke veranderde. Voor mij zeer positief maar merkte ook op dat mijn omgeving hier wel aan moest wennen, waar Edward me voor gewaarschuwd had. Dit was echter van korte duur en dit is voor de omgeving een onbewust proses. Tijdens de zielsregressie heb ik antwoorden op mijn vragen gekregen en heb ik een aantal waarnemingen mogen meemaken welke mij inzichten hebben gegeven waarmee ik nu voor mezelf mee verder kan gaan. Op een later moment in mijn leven zal ik weer nieuwe vraagstukken hebben en dan kies ik weer Edward om deze samen uit te diepen.Edward ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen om tot groei en inzichten te komen. Het is heel dankbaar werk wat je doet.

Zielsregressie

Ik heb gekozen om bij Edward een zielsregressie te doen. Ik nam een aantal diep gewortelde vragen mee. Edward heb ik als veilig, vertrouwd, sympathiek en kundig ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak waardoor ik mij ook durfde over te geven aan de regressie.Edward gaf vooraf al heldere informatie waardoor ik mij juist onbevangen kon overgeven aan het proces.Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen doen en wat heb ik een antwoorden gekregen. Dank je wel Edward, voor wie je bent en voor de talenten die je wilt delen!Ik beveel Edward dan ook van harte bij mijn eigen cliënten aan!

Goed en zeer prettig

Edward en zijn therapievormen krijgen beide 5 sterren van mij!Ik ervaar Edward als een empatisch en rustig persoon met veel kennis en kunde. Hij kan goed verbanden leggen en helpt je naar en bij de kern van je probleem in een veilige en vertrouwde omgeving. Wat ik ook zeer waardeer is de eerlijkheid en vrijblijvendheid in het wel of niet doorgaan met een therapie of een sessie. Hier ligt totaal geen druk op en hij laat deze keus volledig aan jou over. Ik kan Edward zeker aanbevelen.

Geweldige therapie welke me tot heden het best heeft geholpen!

Onlangs maakte ik een afspraak bij Edward omdat ik last had van een probleem met vertrouwen door een heel vervelende ervaring die enorm in mijn hoofd was gaan zitten en me dagelijks belemmerde. Ik had al andere therapieën geprobeerd, niets liet het wantrouwen los. Echt lastig! Bij Edward is dit in een heel korte tijd compleet veranderd in mijn hoofd door zijn hypnotherapie. Echt geweldig fijn! Enorme aanrader, voor ieder probleem wat je snel wilt laten verdwijnen. Zelf ben ik intussen ook voor andere dingen die ik wilde veranderen bij hem geweest en dit gaat enorm goed! Nogmaals enorm bedankt Edward, je weet half niet hoe je me hebt geholpen!

Edward is een man met de juiste professionele en integere houding, een heel fijn mens. Hij verstaat zijn vak en weet je daar naartoe te brengen waar de oplossing is. Ik kan hem zonder twijfel en voor de volledige 100% aanbevelen aan iedereen die aan zichzelf wil werken en daarin grote stappen wil nemen.

Regressietherapie

Zelf was ik al in behandeling bij een medewerker van Indigo. Maar de techniek die ze daar hanteren was voor mij niet werkbaar.Na emailcontact gehad te hebben, ging ik vol goede moed en toch sceptisch naar mijn eerste afspraak.De " trance" waarin ik terecht zou komen vond ik maar ongeloofwaardig.Maar omdat ik me op geen enkele manier beoordeeld of veroordeeld voelde, lukte de trance ook bij mij.De sessies waren zwaar en erg confronterend.Na elke sessie was ik echt 2 dagen zwaar beroerd, maar het begrip wat ik daarna had voor mijn eigen handelingen en gemaakte keuzes was voor mij heel verhelderend.Eindelijk snapte ik waar het allemaal vandaan kwam.Edward, ik vind je een kanjer en vind je heel goed in het werk wat je doet.Je hebt mijn leven echt verandert.Lieve groetjes van Jolanda de Snoo

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»