Contact met Edward Hazebroek / Neem contact met mij op

Neem contact met Edward Hazebroek op

  • Wil je contact met Edward Hazebroek om in therapie te gaan?
  • Heb je vragen over regressietherapie, zielsregressie of hypnotherapie?
  • Wil je om een andere reden contact met Edward Hazebroek, regressietherapeut, opnemen?

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen op: 06 310 75 206 of vul onderstaand formulier in! Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet je telefoonnummer in je bericht achter te laten.
In principe bel ik je altijd op een doordeweContact met Edward Hazebroek, regressietherapeutekse avond terug. Wil je liever op een ander tijdstip gebeld worden? Vermeld dat dan in je berichtje, dan houd ik daar rekening mee.

Ik houd praktijk op 2 locaties:

Praktijk in Paramedisch Therapeutisch Centrum Touchfit

Op woensdag heb ik mijn praktijk bij Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit aan de Hendrik Casimirstraat 151 te Vlaardingen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Praktijk aan huis

Mijn praktijk aan huis is te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren met de auto is gratis voor de deur.


Adres:
 Montfortstraat 2

Postcode: 5951 JB

Stad: Belfeld

E-mail: e.r.hazebroek@planet.nl

There was an error submitting the form.

Bedankt! Je e-mail is verstuurd! Ik neem snel contact met je op.

Je bent vergeten een bericht achter te laten.