Contact met Edward Hazebroek / Neem contact met mij op

Neem contact met Edward Hazebroek op

  • Wil je contact met Edward Hazebroek om in therapie te gaan?
  • Heb je vragen over regressietherapie, zielsregressie of hypnotherapie?
  • Wil je om een andere reden contact met Edward Hazebroek, regressietherapeut, opnemen?

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen op: 06 340 40 403 of vul onderstaand formulier in! Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet je telefoonnummer in je bericht achter te laten.
In principe bel ik je altijd op een doordeweContact met Edward Hazebroek, regressietherapeutekse avond terug. Wil je liever op een ander tijdstip gebeld worden? Vermeld dat dan in je berichtje, dan houd ik daar rekening mee.

Ik houd praktijk in Vlaardingen:

Praktijk in Paramedisch Therapeutisch Centrum Touchfit

Meestal op woensdag en vrijdag heb ik mijn praktijk bij Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit aan de Hendrik Casimirstraat 151 te Vlaardingen. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat ik bij jou thuis de sessie kom doen. Echter reistijd en reiskosten hiervoor zal ik wel door moeten berekenen.


Adres:
Hendrik Casimirstraat 151

Postcode: 3136 BD

Stad: Vlaardingen

E-mail: e.r.hazebroek@planet.nl

There was an error submitting the form.

Bedankt! Je e-mail is verstuurd! Ik neem snel contact met je op.

Je bent vergeten een bericht achter te laten.